0344–631372 | 0638894744‬
info@pro-kids.nl

Voor bezorgen/ophalen binnen een straal van 15 km van ons adres in Tiel vragen wij € 25,=. Indien de afstand meer dan 15 km bedraagt vragen wij         € 0,50 per gereden km bovenop de € 25,=

Voor bezorg en ophaal tijden zijn wij gehouden aan een strak schema, wachttijden langer dan een half uur moeten wij daarom helaas ook aan u door belasten.

Let op!!! Vraag naar onze voorwaarde voor op en afbouw en wij zullen deze met u bespreken. Bij kleine evenementen en huur van attracties rekenen wij geen extra kosten voor op en afbouw maar in principe bent u als huurder verantwoordelijk voor het al dan niet transport klaar maken van het gehuurde. Wij houden ons het recht voor om bij het in gebreken blijven van u als huurder in deze, achteraf de gemaakte kosten in rekening te brengen.

De opdrachtgever heeft vooraf de plaats van de opstelling bepaald en gezorgd voor een stroompunt 220 v. binnen een bereik van 25mtr vanaf de opstelling.).

Houdt u er rekening mee dat de plaats van de opstelling bereikbaar moet zijn met een (vracht)auto dan wel handpallettruck, voor een door u gekozen plaats van opstelling die niet of zeer moeilijk bereikbaar is zult u zelf voorzieningen moeten treffen om het ea. op de plaats te krijgen van de opstelling, voor de hieruit voortvloeiende extra wacht/opbouwtijd zijn wij gerechtigd de gemaakte kosten daarvan door te belasten aan u als huurder.