0344–631372 | 0638894744‬
info@pro-kids.nl

De prijzen incl. bezorgen en ophalen zijn binnen een straal van 10 km rondom Geldermalsen (let op!!! wij rijden dus max. 40km voor deze incl. prijs dat is dus 2x van en naar de locatie) bij een minimale besteding van € 100,00

Let op!!! Vraag naar onze voorwaarde voor op en afbouw en wij zullen deze met u bespreken. Bij kleine evenementen en huur van attracties rekenen wij geen extra kosten voor op en afbouw maar in principe bent u als huurder verantwoordelijk voor het al dan niet transport klaar maken van het gehuurde. Wij houden ons het recht voor om bij het in gebreken blijven van u als huurder in deze, achteraf de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Moet er bezorgd worden buiten deze cirkel dan rekenen wij over ALLE afgelegde km. een km vergoeding van indicatief € 0.60 p/km (wijzigingen voorbehouden) excl. btw, overtochten, tol ect. ect.).

Let op!!! voor het buiten de afgesproken tijden retouneren van het gehuurde (bij zelf afhalen/retour bezorgen) zijn wij gerechtigd om iedere dag te laat inleveren de kosten voor 100% aan u door te beasten, bespreek de tijden dus altijd goed bij uw reservering om latere misverstanden te voorkomen!!! er is veel mogelijk maar altijd in overleg.

Kortingen: minimaal 10% bij zelf afhalen (zie prijslijst), minimaal 10% bij meer dan 6 items op dezelfde datum (bij bezorgen), minimaal. 20% bij 6 item of meer bij zelf afhalen LET OP!!! nvt. op koninginnedag en bij op en afbouw. kortingen zijn eveneens niet van toepassing op verbruiksartikelen zoals ballonnen, popcornmachine met ingredienten, suikerspinmachine met ingredienten en alle andere etens en drinkens waar.

Voor bezorg en ophaal tijden zijn wij gehouden aan een strak schema, wachttijden langer dan een half uur moeten wij daarom helaas ook aan u door belasten.

De opdrachtgever heeft vooraf de plaats van de opstelling bepaald en gezorgd voor een stroompunt 220 v. binnen een bereik van 25mtr vanaf de opstelling.).

Houdt u er rekening mee dat de plaats van de opstelling bereikbaar moet zijn met een (vracht)auto dan wel handpallettruck, voor een door u gekozen plaats van opstelling die niet of zeer moeilijk bereikbaar is zult u zelf voorzieningen moeten treffen om het ea. op de plaats te krijgen van de opstelling, voor de hieruit voortvloeiende extra wacht/opbouwtijd zijn wij gerechtigd de gemaakte kosten daarvan door te belasten aan u als huurder.
Bij huur onder de € 100,00 excl. btw. en bij bezorgen komen kortingen te vervalen en zijn wij genoodzaakt de gereden km. aan de huurder door te belasten.

Wilt u geen hulp bieden bij het opstellen/opruimen dan dient u dit aan te geven zodat wij daar rekening mee kunnen houden in de te maken offerte.