0344–631372 | 0638894744‬
info@pro-kids.nl

Teambuilding

In samenwerking met ONE-EVENTS organiseert PRO-KIDS.NL ook teambuildingsdagen voor bedrijven, verenigingen en clubs.

U kunt hierbij kiezen uit de volgende opties:

  • U komt naar één van onze locaties in Erichem, Eindhoven of Zeewolde en daar gaan we dan een evenement houden met bijvoorbeeld een workshop KRUISBOOGSCHIETEN / PAINTBALLEN / ZESKAMP etc.
  • Wij komen naar een door u opgegeven locatie en daar zetten wij een evenement neer voor uw organisatie.

U zult begrijpen dat een dergelijk evenement maatwerk is en wij maken dan ook graag een vrijblijvende offerte voor u waarin uw wensen en mogelijkheden zijn vastgelegd.

Als voorbeeld geven wij u hierbij enkele mogelijkheden, dit is echter een korte opzet om u een idee te geven hoe het e.e.a. eruit zou kunnen zien met het bijbehorende kostenplaatje.

  • U huurt bij ons één of meerdere begeleiders in die zorgen ervoor dat teams in gedeeld worden en dat ieder team weet waar zij op een bepaald moment verwacht worden en wat hen te doen staat.
  • Vervolgens gaat ieder team aan de slag en zij gaan dan bijvoorbeeld eerst kruisboogschieten daarna over de stormbaan, skilopen, sponsopjekontrace, spijkerbroekhangen, en als laatste nog sumoworstelen.
  • En op een door u beschikbaar gestelde lokatie bent u dan ongeveer tussen de € 25 a € 30,00 per persoon kwijt (dit is een prijs indicatie gebaseerd op 40 pers.)

U wensen en budget bepalen uiteindelijk wat de mogelijkheden zijn.

PRO-KIDS.NL en ONE-EVENTS verzorgen de presentatie, op en afbouw van uw evenement en u zult dan ook met veel plezier en terug kijken op een geslaagd evenement.

Lijkt het je wat? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met PRO-KIDS.NL.